Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

1440x600_header_

Politik for beskyttelse af personoplysninger

Vi beskytter vores brugeres data. Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med norsk lov. Vi beskytter dine personoplysninger, uanset hvilken platform du udleverer dem på. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Personoplysninger er oplysninger, der kan henføres til en person. Eksempler herpå er navn, bopæl, telefonnummer, e-mailadresse og IP-adresse.

1. Formålet med indsamling af personoplysninger

Formålet med indsamling af personoplysninger er:
• At overholde de dokumentationsforpligtelser, der gælder for Eqology.no AS.
• At dokumentere afgørelser over for myndighederne.

Eqology vil eventuelt anvende andre personoplysninger, som du som kunde har udleveret, for at give dig vores bedste og mest relevante tilbud. Det kan vi dog kun gøre, hvis du givet os tilladelse til det.

2. Hvilke oplysninger bliver der indsamlet?

Eqology behandler personoplysninger, når du bruger vores tjenester:
• Subscription (abonnement)
• Ved køb via Eqologys websted
• På Eqologys sider på Facebook

De oplysninger, vi indsamler, kan f.eks. være e-mailadresse, mobilnummer, fornavn, efternavn, adresse, leveringsadresse, abonnementsindhold, interesser og køn. Hvis du accepterer dette, kan oplysningerne blive anvendt til markedsføringsformål, men kun med dit udtrykkelige samtykke.

Eqology.no AS anvender cookies på sine websteder. Få mere at vide om anvendelsen af cookies her.

3. Sådan anvender Eqology.NO AS dine oplysninger

• Vi anvender dem til at levere de tjenester, som du forventer af os. Vi skal f.eks. bruge dit mobilnummer til at sende en sms, når din bestilling er klar til afhentning, og e-mailadressen til at sende nyhedsbreve.
• Sparer dig tid og arbejde, og du kan hurtigere købe produkter, når du er logget på www.eqology.com.
• Til at forstå markedstendenser og dine behov som kunde via statistik. Vi analyserer data fra Eqology-brugere til at forbedre og videreudvikle vores websted.
• Til at tilpasse Eqologys websted til dig og dine interesser. Du kan få gode råd og tilbud baseret på dine interesser eller baseret på andre produkter, som du køber på Eqology.
• Til at målrette indhold og annoncer. Vi ønsker at vise indhold og tilbud, der er så relevant som muligt for dig, og vi måler, hvor godt det virker. Hvis du giver dit samtykke, anvender vi oplysninger om dig, hvad du ser på, og hvor du befinder dig.
• Til at undgå uønsket eller kriminel aktivitet. Det er meget vigtigt for os at sikre, at Eqology.com er et sikkert sted at handle online. Derfor gør vi, hvad vi kan for at undgå uønsket eller kriminel aktivitet. Vi anvender forskellige typer af data til at registrere overtrædelse af regler og forsøg på svindel, bl.a. IP-adresser og cookies. Hvis vi registrerer noget mistænkeligt, tager vores callcenter eller sikkerhedsteam over og følger straks op.

Vi anvender dine personoplysninger til at stille de tjenester til rådighed for dig, som du har tilmeldt dig. Desuden anvender vi dem til at varetage kunderelationer, foretage levering og fakturere.

Vi opbevarer udførlig købshistorik i 5 år, som påkrævet ifølge bogføringsloven. Dernæst anonymiseres de udførlige købsoplysninger.

Hvis du fravælger, bliver alle oplysninger om dig slettet, bortset fra de oplysninger, som skal opbevares i henhold til bogføringsloven. Alle oplysninger om dig slettes efter udløb af opbevaringsperioden i henhold til bogføringsloven.

Eqology anvender Facebooks anonymiserede data til at køre annoncer rettet imod personer i bestemte mål-, køns- og aldersgrupper, som følger siderne. Virksomheden har ikke adgang til personoplysninger om enkeltpersoner med hensyn til markedsføring. På Facebook gælder Facebooks regler for beskyttelse af personoplysninger. Facebook giver brugerne mulighed for ikke at få vist annoncer fra individuelle annoncører.

4. Hvem videregiver Eqology oplysninger til? Levering –

Eqology.NO AS kan i bestemte tilfælde, afhængigt af lovgivningen, også videregive oplysninger til myndighederne.
• Aktører, der er bemyndiget i henhold til lovgivning til at kræve udlevering af oplysninger.
• Eqology.no videregiver ikke oplysninger til tredjeparter. Se pkt. 5.

5. Hvem behandler dine personoplysninger? Databehandlere –

Der er adskillige virksomheder, som hjælper med at behandle personoplysninger. I henhold til persondataloven er disse virksomheder databehandlere, som behandler oplysninger efter anvisning fra Eqology.no AS i overensstemmelse med databehandlingsaftaler med Eqology.no AS.

Disse virksomheder uden for Eqology.no AS spiller en central rolle ved behandlingen af dine oplysninger:
• Google. Anonymiserede og aggregerede brugsdata, som anvendes af vores digitale tjenester. De får ikke tilsendt sundhedsoplysninger eller personfølsomme oplysninger.
• Facebook. Anonymiserede og aggregerede oplysninger om brug, som anvendes af vores digitale tjenester i forbindelse med annoncer. De får ikke tilsendt sundhedsoplysninger eller personfølsomme oplysninger.

6. Changes

Eqology.no AS can change the terms of consent and privacy policy to comply with new legal requirements. They may also change due to changes in our own practices for collecting and processing personal data. For changes that require consent, you will be asked to approve new terms when you log on to eqology.com.

Information about other changes will be provided on eqology.com or via email.

6. Ændringerne

Eqology.no AS kan ændre vilkårene for samtykke og politik for beskyttelse af personoplysninger med henblik på at overholde nye lovkrav. De kan også blive ændret på grund af ændringer af vores egne metoder til at indsamle og behandle personoplysninger. I tilfælde af ændringer, der kræver samtykke, bliver du bedt om at give samtykke til nye vilkår, når du logger på eqology.com.

Øvrige ændringer oplyses på eqology.com eller via e-mail.

7. Dine rettigheder

Du kan ændre dine samtykkeindstillinger og brugervalg, når du er logget på eqology.com. Når du er logget på, har du adgang til dine personoplysninger og din købshistorik.

Ret til indsigt
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler, og hvordan vi behandler dem. Du kan til enhver tid anmode om adgang til de oplysninger, som Eqology Group opbevarer om dig.

Ret til rettelse og sletning
Eqology sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige til det formål, som de er indsamlet til. Det betyder, at så længe du anvender nogen af vores tjenester, opbevarer vi de nødvendige oplysninger om dig.
• Hvis der er registreret forkerte oplysninger om dig, er Eqology forpligtet til at rette dem.
• Oplysninger, som Eqology.no AS ifølge lovgivning er forpligtet til at opbevare, kan ikke kræves slettet.
• Hvis du har givet samtykke til opbevaringen af oplysninger, kan du efterfølgende trække dit samtykke tilbage og kræve, at oplysningerne slettes.
• Brugere, der er logget på eqology.com.no, kan til enhver tid ændre personoplysninger, der er forkerte.

Ret til begrænsning af behandling
Hvis du har et særligt behov for, at vi begrænser adgang til og indsigt i dine personoplysninger, eller du ønsker, at vi opbevarer dine personoplysninger efter den fastsatte periode, bedes du kontakte support@eqology.com

Ret til dataportabilitet
Den registrerede har ret til at få kopier af de personoplysninger, som han/hun har udleveret til Eqology som den dataansvarlige, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Hvis du ikke er tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål til behandlingen, kan du sende en e-mail til kundeservice@eqology.com. Skriv "Personoplysninger" i emnefeltet.

Du kan klage over Eqology Groups behandling af dine oplysninger til det norske datatilsyn: e-mail: postkasse@datatilsynet.no, tlf.: 22 39 69 00.

Eqology.NO AS, Lilleakerveien 2B, 0283 OSLO, virksomhedsnummer 988 393 495.
Kontaktoplysninger: tlf. 21 95 42 24, e-mail: support@eqology.com